dissabte, 4 de gener de 2014

Audició de Nadal

El 14 de desembre quan les festes de Nadal ja estaven cridant a les portes, els estudiants de l'Escola de Música "Ciutat de Peníscola" i els músics de la Banda Juvenil van voler avisar a tots els ciutadans amb l'audició que tanca el primer trimestre i que aquest any portava per títol Vols ser nadalenc?.


La presentadora de la vetllada va ser Rocio González Medina, estudiant de l'Escola. Enguany i com a novetat, es realitzava una pregunta que els alumnes havien d'anar contestant cantant i ballant la Nadala més adient segons la resposta correcta. D'aquesta manera i de la mà de la Banda Juvenil, s'han pogut escoltar les Nadales: Rodolfo el Reno (arranjament de Salvador Garcia Sorlí), Adeste Fideles o Arre Borriquito.


A més, durant la vesprada s'han lliurat els premis de dibuix que organitza l'Escola per commemorar també aquestes festes. Els guanyadors d'aquesta edició han sigut:

- CATEGORIA A (5-6 anys): Coral Ayza Pangua


- CATEGORIA B (7-8 anys): Ferran Herrera Tijeras


- CATEGORIA C (9-10 anys): Miguel Castell Arenós


- CATEGORIA D (11-12 anys): Alex Ana Lòpez Milla


La Banda Juvenil també ha ampliat la seva plantilla amb la incorporació de cinc nous músics: Lola Cabanes Tejedor amb la flauta travessera, Sara Geensen Simó i Lucía Salvadó Andiano al clarinet, Isabel Marqués Guzman amb el saxo alt i Salva Garcia Tijeras amb la trompa.