dimarts, 27 de desembre de 2016

Concet de Nadal

La darrera parada concertística va tenir lloc el passat dissabte 16 de desembre. De la mà de Rosa Ana Tijeras Vicent, Nagore Gaztelumendi Salvador, Mari Carmen Tijeras Vicent, Salvador García Sorlí, i amb la col·laboració d'Eva Mª García Pinteño, els més xicotets de l’Escola de Música i els integrants de la banda juvenil, van fer les delícies del públic asistent que va omplir l’auditori del palau de congressos amb un concert de Nadal dedicat al sèptim art creat pel dibuixant Walt Disney. 


Així, van sonar i es van cantar les bandes sonores de les pel·lícules de Disney: Pocahontas, La sirenita, El libro de la Selva, Aladín, Blancanieves y los siete enanitos, La Bella y la Bestia, i El rey león.

D’igual forma, el concert va servir per a presentar les noves incorporacions a la banda juvenil. Es tracta de Laura Núñez Perna amb la flauta, i Aarón Esteller González al saxòfon alt. 


I com no, per a lliurar els premis del concurs de dibuix dedicat a la temática Un Nadal Musical. Els guanyadors van ser Ángel Martín Esbrí en la categoría de 5 i 6 anys, Cláudia Albiol Roca en la de 7 i 8 anys, Sara González París en la de 9 i 10 anys, i Ana Vallés Roig en la d’11 i 12 anys; i les seves obres d'art per ordre d'edat són:Reviu el concert de nou!


Concert de Nadal 2016 Internet from Banda de Música de Peñíscola on Vimeo.