dimecres, 7 de febrer del 2018

Presentació de càrrecs de la Falla Benicarló

Les festivitats josefines ja están asomant el cap i això es palpa en l’ambient de la localitat de Benicarló. Entre d’altres actes els més esperats i protocoloraris són l’entrega de premis a les falles més originals, l’ofrena floral a la Mare de Déu i la presentació de càrrecs.
Ahir dissabte 27 de gener va tenir lloc un d’eixos moments especials per als fallers i falleres, el seu nomenament com a Fallera Major, Fallera Major Infantil i President Infantil. Tot aquest acte es desenvolupa amb un passacarrer en el què tota la comitiva de la Falla amb el vestit fester es trasllada fins als respectius domicilis dels càrrecs. Sens dubte per als amants de les falles i per als qui han d’ostentar eixe càrrec i els seus familiars és un moment inoblidable.
I eixe moment inoblidable ha d’estar ben banyat de notes d’alegria i tradició. Aquestes notes en la vesprada d’ahir van estar a càrrec de la Banda de Música de Peníscola qui va interpretar els “himnes” de tot nomenament faller com són El fallero  i València. I amb altres notes d’alegria escrites en partitures que aportà la mateixa banda en format pasdoble festiu i faller. En aquest cas la Banda de Música al llarg del passacarrer va interpretar peces com La Vereda, Juanito el Jarri o Segrelles.


Volem també felicitar a la Falla Benicarló per els seus primers 45 anys de vida. Gràcies per la confiança que any rere any depositeu en la nostra Banda.


I perquè la música no decaiga ens permetem recordar que en breu anunciarem la celebració del concert benèfic que tots els anys dediquem durant el primer trimestre de l’any a una causa benèfica. Aquesta és la primera pista: mambo.