dilluns, 23 de desembre del 2019

El Nadal arriba a la nostra Escola de Música!

L’Escola de Música Ciutat de Peníscola ha entregat hui dilluns 23 de desembre els aliments i productes d’higiene del cos que van servir com a entrada en el passat concert de Nadal que va oferir l’alumnat. L’entitat beneficària ha segut el Banc d’Aliments de Castelló.


Dissabte 14 de novembre el Palau de Congressos de Peníscola va acollir de nou a l’Associació Musical Verge de l’Ermitana, que gestiona l’Escola de Música, per a oferir el concert de Nadal del seu alumnat baix el títol La volta al món en un Nadal.


En el concert es van escoltar peces com Bands Around the World (Paul Yoder i Harold Walters) i nadales com Ya vienen los reyes (Manuel Navarro Monllor) o Mi burrito sabanero (arreglo de Salvador García Sorlí).
A més es van presentar com nous integrants de la Banda Juvenil de Música a Tereza Lluch Levankova (clarinet), Julia Blasco Bayarri (saxo alt), Josep Marqués Guzmán (trombó), Àlex Mihai Nicolás (percussió), Eneko Gaztelumendi Salvador (percussió), Álvaro Serrat Esbrí (percussió) i Izan Castell Castell (percussió).
També es van lliurar els premis de dibuix a Kiara Busquets Castell, Biel Giner Oms, Pablo Azuara Castell, Inés Rodríguez Suárez, Juan Cabanes Tejedor i Josep Marqués Guzmán.







Pots tornar a reviure el nostre concert de Nadal en el següent enllaç: