dimecres, 21 de juny del 2023

Intercanvi musical'23


El 17 i 18 de juny de 2023, la nostra Banda Infantil va poder participar en la XX Campanya de Concerts d'Intercanvi Musicals amb la Banda Infantil de l'Agrupació Musical de Santa Magdalena de Pulpis.

Va ser un cap de setmana intens, on les dos formacions van poder oferir dos concerts en dos poblacions diferents, realitzant així la seua primera sortida musical. 


La formació va ser dirigida pels dos directors de les bandes participants: Sergio Tortajada, director de la Banda Infantil de l'Agrupació Musical de Santa Magdalena de Pulpis; i David Gilabert, director de la Banda Infantil de l'Associació Musical Verge de l'Ermitana de Peníscola, que s'intercanviaren la batuta durant el concert.

La jornada va començar amb un assaig amb les dos formacions seguit d'un berenar a la seu de la nostra Escola de Música.


El repertori triat per a l'intercanvi va ser:

PRIMERA PART

Welcome to the world (Jacob de Haan)
March Along (Jacob de Haan)
Beatles Blues (Jan de Han)

Director: Sergio Tortajada Gómez

SEGONA PART

Power Rock (Michael Sweeney)
Oda a l'alegria (Beethoven. Arr.David Gilavert Durà)

Director: David Gilavert Durà

Per acabar el concert es va estrenar l'obra IRTA escrita per a l'ocasió per Salvador García Sorlí. Es tracta d'una suite descriptiva que mostra la importància mediambiental de la Serra d'Irta que uneix a les dos poblacions.

Dissabte 17 de juny el concert va tindre lloc en l'Edifici Sociocultural, que s'omplí de públic per conéixer el treball i evolució dels jóvens intèrprets:

 
 














 

 

 




 


Diumenge 18 de juny va tenir en l'Auditori de Santa Magdalena de Pulpis novament l'intercanvi, on es va poder gaudir del repertori íntegre preparat per a l'intercanvi. 


 





 











Per a finalitzar l'intercanvi es va reconéixer l'estrena de l'obra IRTA a Salvador García Sorlí, qui pujà a dirigir a la jove banda.





ENHORABONA A TOTS PER LA GRAN INTERPRETACIÓ.

GAUDIU DEL MERESCUT DESCANS