dissabte, 8 de desembre del 2012

Santa Cecília 2012 (I)

El dissabte 10 de novembre de 2012 van tenir lloc les primeres activitats programades per a commemorar la festivitat de Santa Cecília.
Al matí, una vintena de músics van realitzar una despertà per anar a buscar les dames de l'Associació Musical de l'any 2012 Patrícia Rovira Pauner i la dama per al 2013 Laia Forner Albiol.


Després de l'esmorzar gentilesa de les nostres dames, els músics van realitzar el capte de regals entre els comerços del poble per a la rifa del sopar de Santa Cecília. La col·laboració dels comerciants va ser unànime.


Per la tarde els tocava el torn a les noves músics: Candela, Andrea, Paula i Marta, Andrea, Ana Rita i Carmen. La banda va anar a buscar-les a cadascuna a sa casa, realitzant la tradicional cercavila d'entrada de músics.


A més vam sorprendre a tota la gent amb el canvi de la nostra corbata!

Al finalitzar la cercavila, es va celebrar també la Santa Missa en honor a la nostra patrona a l'Església de Santa Maria de Peníscola, participant activament durant la celebració d'aquesta tocant les obres: Concierto d'Amore; 1492, La conquista del paraíso i Los chicos del coro.


I a continuació, tots junts al sopar que les noves músics vam preparar per a finalitzar el dia.