dilluns, 21 de gener del 2013

Futbol Sala (Jornada 9)

Banda de Música 0-6 Pepino’s

Partit disputat el passat dijous 17 de gener davant els actuals líders de la competició i el més que probable futurs guanyadors d’ella. Un partit més es va notar la falta del nostre defensa Richi, al qual tenim convalescent d’una lesió en la clavícula.

L’equip va aguantar molt bé els primers quinze minuts del partit on va aconseguir mantenir la porteria a zero i fins i tot va tindre alguna oportunitat de posar-se per davant en el marcador amb clares ocasions de Martín o de Manu. Gràcies a la gran actuació del nostre sorprenent porter Fernando vam arribar a la mitja part amb un 0-2 en contra.

En la segona part l’equip va estar millor posicionat i va tindre nombroses ocasions per poder estrenar-se en el partit, però ja sigui la gran actuació del porter rival o els pals (no, no va ser Antonio) van impedir-lo.

Finalment, vam tindre una derrota merescuda, però no amb un resultat tant engruixat, davant un rival que no és de la nostra lliga i que va demostrar el per què està en la primera posició.

Man of the match: Fernando “La pantera de Cervera”

El proper dilluns 21, més i millor, contra el Anti-Duomo.

Per cert, se m’oblidava, la nostra “Gacela” particular, Marc, tampoc va poder acudir al partit.