dilluns, 28 de gener del 2013

Futbol Sala (Jornada 10)


Anti-Duomo 14-0 Banda de Música

Sí, no hi ha cap errata, catorze, ni cinc ni sis, està bé el resultat, catorze gols. A qualsevol li entren ganes de fer la crònica del partit després d’aquest resultat (bueno, diem crònica però ben bé podria ser una esquela). Però nosaltres som professionals i el farem. Partit que va correspondre a la primera jornada de la segona volta en el qual vam cedir davant el segon classificat de la lliga.

Amb una primera part molt sorprenent, no pel resultat amb el que vam arribar a la seva fi, un 8-0, sinó pel bon joc desplegat pel nostre equip. Tot el públic que hi havia en el pavelló ens va manifestar que va ser de les millors parts que havien jugat  la present temporada, realment, tenien tota la raó.

Vam poder veure gols en l’esquerra, en la dreta, de rematades de cap després d’un córner, per l’esquadra, per l’altra esquadra, i fins i tot, les que anaven fora acabem fent-los en pròpia porta. Tot un espectacle.

Però, no passa res, no era un rival de la nostra lliga, això sí, avui dilluns 28, contra el Mandarina tindrem una altra oportunitat.

Man of the match: Fernando, un home de fe.