divendres, 8 de febrer del 2013

Futbol Sala (Jornada 11)

Mandarina Terraza Club 4 - 3 Banda de Música

Tots haureu sentit parlar d’històries d’herois, de llegendes o contes que us contaven quan éreu petits. Una història semblant va ocórrer en aquest partit.

Cinc jugadors de l’equip, cinc espartans, s’enfrontaven davant el tercer classificat amb tota la seva artilleria. El desànim envaïa les nostres tropes davant la desigualtat numèrica de l’exèrcit rival.

Vam rebre els primers atacs defenent-nos com vam poder, amb la nostra pantera particular cobrint la rereguarda. No obstant, no vam poder fer res per a evitar els dos primers gols en 10’. Encara així vam retallar diferències amb una bona jugada individual de Migue, però ràpidament van tornar a establir diferències en el marcador. 3-1 i temps mort.

Amb les tropes cansades vam poder acurtar distàncies abans d’arribar a la mitja part, amb un gol d’Andrés després d’una bona passada de Fernando (que ja havia deixat el lloc de porter) per a culminar un bon contraatac. Arribem al descans. Llavors va arribar un altre espartà, Antonio, que ens va permetre tindre un canvi més que necessari, o això pareixia...

3a2 i anava passant la segona part, semblava que no podien endinsar-se en la nostra particular muralla defensiva, i cada volta es veia més prop la fi del partit, amb les esperances intactes. No obstant, no vam poder evitar el 4-2 quan faltaven deu minuts per acabar, pareixia que ja estava tot perdut. Però, els espartans com sabeu, no es rendeixen tan fàcilment, i Fernando va acurtar distàncies novament després de replegar un rebot rival.

4-3 i no dequeien les forces del nostre exèrcit, així va ser, com en el darrer minut del partit, amb porter jugador vam tindre dues ocasions per a empatar la batalla, fins l’últim segon del partit vam estar en peu i vam cobrar ben cara la nostra derrota.

Man of the match: els sis espartans

El proper dia 6, a les 21h, una nova batalla, us esperem!