dimarts, 12 de febrer del 2013

Futbol Sala (Jornada 12)

Banda de Música 2 - 6 Brasería Sant Gregori

Després de l’espectacular partit contra el Mandarina en el qual vam gastar totes les  nostres energies, era d’esperar un resultat d’aquestes característiques. Els espartans de la passada setmana no van acudir al camp de batalla i en lloc d’això va vindre “una banda” per reemplaçar-los.

Començant amb una primera part molt igualada (amb un resultat d’un 4-0), aquesta banda va fer l’impossible per que no li’n caurien 10, tota la banda excepte el nostre “Cono”, Marc Conillo, que a banda  de fer una gran parada no el vam veure més en aquests primers 22 minuts.

En la segona part va aparèixer l’ombra d’aquells herois que apareixen en els moment oportuns per dissimular el resultat, aprofitant un fora de banda, “Juananbauer”, provinent de terres bàrbares, i Vici “La bala” van obrir el marcador amb una bona jugada conjunta.

Més tard i després d’un parell de gols més a la nostra contra, el nostre “Samaras” particular va fer el segon gol de l’equip davant una defensa contraria que ja donava el partit tancat.

Mal resultat el d’aquesta jornada, però, tranquils, estàvem guardant forces per al pròxim partit, la nostra final, el rival directe, el partit que tots esperàveu,  Banda de música  VS  Cervera Team, ací no podem fallar, des d’ací us animem a que vingueu aquest dijous a les 21h al pavelló municipal, un gran partit i ocasió única per poder veure gols a favor!

Man of the match: Juananbauer