dimarts, 19 de febrer del 2013

Futbol Sala (Jornada 13)

Banda de Música 5 - 1 Cervera Team

Un altra gran victòria per part de la “Banda de Música”, sí, no us sorpreneu que ja és el segon partit que guanyem aquesta temporada.

Després d’algunes derrotes l’equip s’ha trobat de nou amb el bon joc. Començarem una primera part en la qual no acabàvem de definir les jugades, però, amb la intervenció del “Alumno aventajado”, un espectacular xut que va agafar al porter a contrapeu i un altre xut de Fernando, el típic xut que sols entre en partits importants ens vam ficar als 10’ amb dos gols per davant.

Massa bé anava la cosa, Richi, que va retornar a l’equip amb un bon partit, va fer l’únic gol de l’equip contrari en pròpia porta, recordant les grans jugades d’Antonio i Vicenç. Així vam arribar a la mitja part, amb un 2-1 i dominant el partit.

La segona part va començar com acabàrem la primera, assetjant la porteria rival amb bons xuts de tot l’equip. Però, no va ser fins que una pèrdua rival va ser aprofitada per Migue que va cedir el gol a Martin, el seu segon de la nit. Amb una avantatja de dos gols vam poder controlar el joc durant tot el partit, i d’aquesta manera vam fer el quart a la sortida d’un córner, també en pròpia porta, i el quint per part de Manu amb un bon llançament des de fora l’àrea.

D’aquesta manera i amb els tres punts a la butxaca, ens allunyem quasi definitivament de la darrera posició de la lliga, un dels nostres propòsits de la temporada. Hui, dimarts 19 de febrer, tenim un altra cita contra Calicarló, us mantindrem informats.

Man of the match: Antoniet