diumenge, 28 d’abril del 2013

Concert al Templet (III)

Després de quasi 4 anys, la Banda de l’Associació Musical Verge de l’Ermitana de Peníscola ha tornat a actuar al Templet del Parc Ribalta de Castelló. La cita, que fou el passat diumenge 21 al matí, s’emmarca dins del XI Cicle de Concerts al templet del Parc Ribalta de Castelló promogut per l’ajuntament de la ciutat juntament amb la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. L’acte va començar a les 12.00 hores del migdia.


La Banda de Peníscola, la qual era la 2a en participar en aquest veterà cicle, va interpretar un programa d’obres musicals diverses. Des de pasdobles, com ara Peníscola en festes, composat pel mateix director de la formació Salvador Garcia Sorlí, fins a marxes mores i cristianes, com Templarios de Caravaca, d’Ignacio Sánchez, o Ah, del castell!, del mestre Juan Luis Sempere. A més, la formació va oferir El Bateo, una sarsuela del valencià Pedro J. Francés. I, per a acomiadar el matí de diumenge, Queen in concert, un arranjament de vàries obres de Freddie Mercuri. Una volta finalitzat el concert, la Banda de l’Associació Musical Verge de l’Ermitana va interpretar Rotllo i Canya, l’himne per excel·lència de les festes de La Magdalena, del mestre José García Gómez.


 


L'agenda de la Banda de Peníscola continua amb feina. El pròxim 1 de juny oferirà un concert de Música Festera (marxes mores i cristianes) al Pati del Castell de la ciutat a les 19:30 hores.


Fotografia: José A. López Zaldúa, Esther González Albiol, Amparo Lázaro de Acuña