dimarts, 16 d’abril del 2013

Futbol Sala (Jornada 15)

Banda de Música 4 - 0 Falla Nou Barri

Sí, no està mal este resultat tampoc, hem tornat a guanyar i ja és el quart partit de la temporada en el que ho fem. I sí, el que pot ser més increïble encara, va jugar Marc i no ens van fer cap gol.

Va ser un dels partits on millor vam jugar, tots ja sabíem que era el que devíem fer en cada moment i quina era la seva feina. D’aquesta manera, ràpidament se’ns va posar l’encontre de cara, ja que als 10 minuts ja estàvem en un 2 a 0 a favor. Els dos gols van ser obra del nostre “presi” Manu. El primer després d’una bona recuperació  de baló i una eixida al contraatac en Antonio i el segon amb un xut des de fora de l’àrea que després de rebotar en un contrari va entrar prop de l’escaire dret de la porteria rival.

Durant la segona part, tot continuava igual, una defensa ben aguerrida i ràpides sortides a la contra on creàvem més perill que ells a nosaltres. D’una d’aquestes ocasions, després d’una passada de Manu, Migue va baixar la pilota i va driblar al darrer defensa rival i picant la pilota per dalt del porter va fer el 3 a 0, quasi definitiu. Finalment, Fernando va tancar el marcador en el 4 a 0 definitiu amb un bon xut ajustat al pal en els darrers minuts.

Hui, dia 16 d’abril a les 21h tenim una altra cita en la llarga història del nostre equip, podem guanyar el quart partit seguit.

Man of the match: Manu, lo presi