dissabte, 27 de juliol del 2013

XXI Festival de Bandes de Música "Ciutat de Peníscola" (III)

El dissabte 20 de juliol el Parc d'Artilleria del Castell de Peníscola va acollir el XXI Festival de Bandes de Música "Ciutat de Peníscola". En aquesta ocasió vam compartir escenari amb la nostra Banda Juvenil, que commemorava els seus primers 15 anys d'existència.


Els músics més menuts començaren la jornada a les 21:00 h davant dels més de 250 espectadors que acudiren a la cita i després de ser presentats per Laia Forner Albiol. El repertori que interpretaren va ser la marxa mora Habibi de Alfredo Anduix; el recopilatori A Tribute to Elvis, arranjament de les millors cançons del cantant de James Christensen i la selecció Abba Gold amb èxits més importants del grup suec, arranjat per Ron Segrets.



Després d'un petit descans, va ser el torn dels músics més grans, que interpretaren la marxa cristiana La rosa i el drac del mestre Francisco Varlor; la fantasia descriptiva Retratos de España, escrita per Teo Aparicio i per acabar l'obertura Persis de James Hosay.
Cal destacar que les dos agrupacions van estar dirigides per Salvador Garcia Sorlí.



Per tancar la vetllada tots els músics participants interpretaren l'Himne Regional Valencià, compost pel mestre Serrano. Va ser el moment més emotiu, ja que els músics més joves van poder tocar per primer cop amb la formació sènior de la nostra Associació.


Fotografia: Manuel Beltran Biosca