dimecres, 24 de desembre del 2014

Audició de Nadal a l'Escola de Música

Nadal ja toca a la porta. Estima, il·lussió, dessitjos, familia, acollida, són algunes de les paraules que es poden utilitzar per a descriure aquesta época de l’any en la què, segons diu la dita, els desitjos es fan realitat. El temps dirà si és és cert. Tot i això, el que sí és cert és que els alumnes de l’escola de música Ciutat de Peníscola van oferir una bona mostra del que significa la festivitat nadalenca. I ho van fer com millor saben, fent música.

El dissabte 13 de desembre l’auditori del palau de congressos de Peníscola es va omplir de gom a gom per a gaudir del concert de nadal de l’escola de música. Aquest any el concert ha estat ambientat a la ràdio, el mitjà de comunicació més pròxim per a comunicar-se entre quelcom. RàdioPeñíscola és la emissora de ràdio que en la ficció ha emés des de Peníscola el concert de nadal de l’escola de música per a tota la comarca del Baix Maestrat. Els seus conductors, Isabel, Rodrigo i Ainhoa. La directora del concert, Rosa Ana Tijeras Vicent, amb la col·laboració dels professors i professores de l’Escola de Música, i de Salvador García Sorlí a la batuta del conjunt instrumental.


 

A més, les habilitats plàstiques i les noves incorporacions a la banda juvenil no podien faltar. En el capítol del concurs de dibuix, van obtenir el primer premi Adrián Herrera (5 anys), Yaiza Pomar (6 anys), Erika Redó (7 anys), Elia Cubells (8-9 anys), i Zelia Savary (10 i més anys). Per altra part, la banda juvenil va aumentar la seua plantilla. Miguel Castell i Rocío González es van incorporar a la corda de les trompetes; Joan Castell a la percussió, Hugo Celma al fagot, i Claudia Santos i Paula Cruz al clarinet.

 


  

 

 

 


Felicitats a tots! Música mestre, i Bon Nadal per a tothom!