diumenge, 11 de novembre de 2018

7 nous músics passen a formar part de la Banda

L’Associació Musical Verge de l’Ermitana va encetar el passat dissabte 3 de novembre les activitats organitzades per festejar la patrona de la música. En aquest primer acte la Banda de Música va oferir un passacarrers amb el qual es va desplaçar als domicilis dels nous integrants de les seues files que prèviament s’han format a l’Escola de Música Ciutat de Peníscola i a la Banda Juvenil de Música.
Aquestos músics van ser Mariona Cerrillo Comadrán, Aaron Esteller González i Hèctor Bort Ramírez a la corda dels saxos alts, Laura Núñez Perna a la corda de les flautes travesseres, Íngrid Hernández París com a intèrpret de clarinet, Èlia Hernández París com a trombó i Ivan Martorell Martínez a la percussió.

Acte seguit la Banda de Música es va desplaçar fins a l’Esgésia de Santa Maria on  el capellà Mosén Ricardo va oficiar la misa en honor a Santa Cecília i que va comptar amb l’actuació de la Banda amb diferents peces.
La jornada va concloure amb un aperitiu organitzat pels nous músics al Centre Sociocultural.
Per altra banda la programació continuarà aquest dissabte 10 de novembre al Centre Sociocultural de Peníscola on els més menuts de l’Escola de Música podran gaudir de jocs organitzats per a ells i a la vesprada, desrpés de l’assaig per al concert de Santa Cecília, els músics podran excercitar-se amb una gincama y un sopar de germanor oferit per María Rovira Albiol, Dama de l’Associació de 2017.

Pel que fa al concert en honor a Santa Cecília la Banda de Música ja ultima els darrers assajos per al dissabte 17 de novembre. Eixe dia el Palau de Congressos de Peníscola acollirà els músics que interpretaran 6 peces. I en acabar el concert l’Associació organitza el sopar per a socis, simpatitzants i músics al Restaurant El Edén.Torna-ho a reviure tot allò que va passar!