dimecres, 21 de novembre del 2018

Concert de Santa Cecília'18

La Banda de Música de l’Associació Musical Verge de l’Ermitana ha tancat aquest cap de setmana els actes programats per a la celebració de Santa Cecília amb el concert que tots els anys es celebra per aquestes dates.
Dissabte 17 de novembre a les 19h el Palau de Congressos de Peníscola va acollir el concert que va tindre dos parts i, en el que es van interpretar dos pasdobles (Carrer Major i Enrique López), dos marxes festeres (Canelobre i Piratas del Caribe) i dos suits Legend of Maracaibo i Sedona.
A més durant la mitja part del concert es van presentar els músics que s’han incorporat enguany a les files de la Banda de Música. Elles i ells són Mariona Cerrillo Comadrán, Aarón Esteller González i Hèctor Bort Ramírez (saxo alt), Laura Núñez Perna (flauta travesera), Íngrid Hernández París (clarinet), Èlia Hernández París (trombó de vara) i Iván Martorell Martínez (Percussió).
  


 


 
      
El moment més emotiu es va viure amb la imposició del pin d’argent de l’Associació a la músic Isabel Simó Forner en agraïment als seus 25 anys com a músic.



La celebració va continuar al restaurant El Edén on els músics, socis i amics de l’Associació van compartir taula i, a més, es va entregar als nous músics el diploma acreditatiu de la seua entrada a la Banda de Música.