dimecres, 9 de gener de 2019

Audició de Nadal de l'Escola de Música'18

L’alumnat de l’Escola de Música Ciutat de Peníscola va concloure 2018 amb el concert que cada any ofereix en desembre, enguany dedicat a la temàtica Disney.

Baix la direcció dels Mestres Mª Dolores Valverde amb el primer curs de Conjunt Coral, David Gilabert amb el segon curs de Conjunt Coral i Salvador García Sorlí com a director de la Banda Juvenil tot l’alumnat va interpretar vàries nadales adaptades a Disney.
Així van sonar Aquella estrella de allà pertanyent a la banda sonora de Peter Pan i escrita per Sammy Fain, La Bella y la Bestia  composta per Alan Menken, Bajo el mar  pertanyent a la banda sonora original de La Sirenita  compossada per Alan Menken i Howard Ashman, Aladdín  dels mateixos compossitors, El Rey León compossada per Elton John i Tim Rice i, finalment, Supercalifragilisticoespialidoso de la banda sonora original de Marie Poppins i compossada per Richard & Robert Sherman.

Durant la mitja part del concert es va presentar els nous membres que en aquest curs s’han incorporat a la Banda Juvenil. Ells i elles són:
- María Ramos Albiol (flauta)

- Andrea Biosca Beltran (clarinet)

- Judith Oms Roig (clarinet)

- Aneley García Tijeras (clarinet)

- Víctor Castell Arenós (saxòfon alt)

- Rita Cubells Simó (oboè)

- Rodrigo Ayza Pangua (percussió)


I també van rebre el corresponent premi i regal els guanyadors del concurs de dibuix que cada any es convoca a l’Escola de Música. Des dels més menuts als més majors ells i elles van ser:
1r d'Iniciació Musical
Isabel Beltran Simó

2n d'Iniciació Musical
Vega Tejedor Bayarri

1r de Llenguatge Musical
Lina Constantinescu

2n de Llenguatge Musical
Juan Cabanes Tejedor

3r de Llenguatge Musical
Laila Majdoul

4t de Llenguatge Musical
Ángel Sanz
5é de Llenguatge Musical
Sara González París

Si vols tornar a reviure el nostre esperit nadalenc, pots tornar a vore la interpretació íntegra de tots el nostre alumnat en el següent enllaç: