dissabte, 7 de setembre del 2013

Recordem les Festes Patronals 2012

Estant ja tant pròximes les nostres esperades Festes Patronals, convé fer un repàs a les principals actuacions de la Banda de Música durant les passades festes l'any 2012...

- Interpretació de l'Himne Regional Valencià del Mestre Serrano al finalitzar l'acte de Proclamació de la Reina i representant de la nostra Associació, Na Patricia Rovira Pauner, i la seva Cort d'Honor. Interpretació conjunta amb la Coral Polifònica xde Peníscola.



- Interpretació de l'obra Nit de Coronació, composada per Salvador García Sorlí especialment per a l'acte de Proclamació de la nova Reina de Festes i Cort d'Honor l'any 2012. 


- Interpretació de la Dansa Local Roca del Mar, del peniscolà Joaquín Roca Martí, al matí del dia 8 de setembre juntament amb el Grup Cultural de Danses de Peníscola.



- Interpretació de la Dansa Local Honra de Peníscola, del també peniscolà Juan Antonio Bayarri Bayarri, la tarde del dia 9 de setembre, juntament de nou amb el Grup Cultural de Danses de Peníscola.


- Entrada de les filaes de Moros i Cristians durant la tarde/nit del dissabte, amb l'Assocació Cultural de Moros i Cristians de Peníscola.




Gràcies al C56 per la cessió de totes les imatges que hem utilitzat en aquest compte enrere cap a les nostres Festes Patronals.